Siste nytt

6. aug, 2020

I september går jeg i studio med tre nye låter som jeg har skrevet på oppdrag av prosjektet BLUSS!  Det er Scene8, RyK og NNJS som står bak prosjektet som gir meg mulighet til å spille inn tre låter med band og strykeere fra MiN-ensemblet. Tre nye låter er klare og jeg har fått med meg fantastiske musikere; Terje Nohr, Jørn Øien, Petter Unstad og Arnfinn Bergrabb, og selvfølgelig Are Simonsen som produsent. Lise Voldsdal fra Oslo Strings er engasjert for å skrive arrangement til MiN-Ensemblet. 

 

Les mer : https://nordnorsk.jazzinorge.no/2020/06/26/bluss-prosjektene-er-klare/?fbclid=IwAR3hw9ipOkGzoAmTngeuG-hv02gaHRwQ1oWi-dNMQ3sD8l6ly6qQbIWmJJI

2. feb, 2020

Da er prosjektet OM & MEN endelig i full gang, og sammen med Fotefar urframførte vi konserten på Nordlysfestivalen; Verdensteateret i Tromsø 27.januar. I uke 11 blir det turné i Finnmark, i regi Kultur i Troms. Fotefar består av Ragnhild Furebotten (fele), Lena Jinnegren (vokal/pno), Bendik Lund Haanshus (git). Christo Stangness (bass) og Arnfinn Bergrabb (tr) utgjorde "min " trio :-D

19. aug, 2019

Da er jeg endelig igang igjen etter et års ufrivillig pause.  Nye sanger og noen nye planer skal ende ut i konserter og ei ny plate iløpet av 2020.  Denne høsten holder jeg mest på med endel spilleoppdrag og små konserter der jeg tester nye sanger på publikum.  

8. mar, 2018
Les mer om festivalen og min konsert 10.juni

10. Juni spiller jeg avslutningskonserten på Kråkeslottfestivalen som finner sted på vakre Senja! Jeg spilte der i 2004 som var første gang festivalen gikk av stabelen.

22. nov, 2017

Klipp fra konserten der jeg var gjesteartist hos selveste Voksne herrers orkester!