Siste nytt

19. aug, 2019

Da er jeg endelig igang igjen etter et års ufrivillig pause.  Nye sanger og noen nye planer skal ende ut i konserter og ei ny plate iløpet av 2020.  Denne høsten holder jeg mest på med endel spilleoppdrag og små konserter der jeg tester nye sanger på publikum.  

8. mar, 2018
Les mer om festivalen og min konsert 10.juni

10. Juni spiller jeg avslutningskonserten på Kråkeslottfestivalen som finner sted på vakre Senja! Jeg spilte der i 2004 som var første gang festivalen gikk av stabelen.

22. nov, 2017

Klipp fra konserten der jeg var gjesteartist hos selveste Voksne herrers orkester!

25. okt, 2017

20.oktober spilte vi på den nye jazzfestivalen i Svolvær LOFOTJAZZ. Der var det kjempestemning!  Neste festival ut er Vise og lyrikkfestivalen i Stavanger 16.november. Også flyr vi til Bergen for å spille inn et par nye låter + at jeg er gjesteartist med selveste Voksne Herrers Orkester 20.november. Det blir stas :-D

 
5. jun, 2017

Jeg gleder meg til å spille flere festivalkonserter utover sommeren og høsten.  På Vega blir det  utekonsert når Vegadagan går av stabelen i juli, og 20. september spiller jeg på Sortland jazzfestival.  Svolvær får en helt ny jazzfestival i år og jeg gleder meg til å være med på den aller første Lofoten Jazzfestival i oktober.

Det er ekstra stas å ta med gitaren sørover siden jeg har gjort alle mine konserter her nord. I november skal jeg spille i Stavanger på Stavanger Vise- og poesifestival!

https://www.facebook.com/stavangervisefestival/